top of page

Pedalsett montering.

Godkjent garanti!

Vi monterer pedalsett på skolebiler, buss/lastebil, militære og offentlige kjøretøy.
Vi henter om ønskelig bilen i Bergen og omeng. 
Monteringen foregår på Ågotnes utenfor Bergen.
Ved større kjøretøy, kan vi komme og montere på stedet, etter avtale.
Vi har spesialisert oss på å gjøre opplevelsen så skånsom som mulig for kunden, prosessen skal være minst mulig inngripen i hverdagen til trafikkskolen.
Vi monterer også det ekstra utsyret du trenger som innvendig/utvendig speil, pedallys og pedallys bryter. Vi avtaler og fremviser kjøretøyet ved trafikkstasjonen.
Pedalsett.no følger bilen frem til godkjenning, vi fremviser riktig dokumentasjon for din bil til trafikkstasjonen, og leverer bilen ferdig godkjent til kunde.

Det unike Peheja -systemet er basert på en universell pedalenhet som er montert parallelt med de originale pedalene og bilen din ved hjelp av stålkabler. På denne måten er det ikke nødvendig å justere det originale systemet.

For hvert kjøretøy har Peheja unike kjøretøyspesifikke ståltilskudd som pedalhjulene er montert på førersiden og de doble kontrollene på passasjersiden. Disse ståltilskuddene er ofte montert på de originale boltene i kjøretøyet slik at innretting av kablene på remskivene er perfekt, de doble kontrollene er godt festet til understellet og gir null eller minimal skade på bilen din. 


 
bottom of page